Till en limpa

Blöta ingredienser:
2 stora väl mogna bananer
1 dl valfritt nötsmör
3 ägg
2 tsk kokosolja (kallpressad)

Torra ingredienser:

0,5 dl kakao
2 dl mandelmjöl
1 tsk vaniljpulver
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
2-3 msk valfri sötning, jag använde kokossocker men det går lika bra med björksocker eller sötströ t.ex.

Att göra:
Sätt ugnen på 175 grader, smöra och ”bröa” en ugnsform, jag bröaar med riven kokos för att undvika gluten.
Mixa alla blöta ingredienser med en handmixer. Blanda torra ingredienser för sig väl. Blanda ihop samtliga ingredienser till en smet.
Häll smeten i formen, toppa med rostade mandelspån, och grädda i 40 min. Gör stickprovet för att se att kakan är färdiggräddad. Serveras gärna ljummen med smör. 
Ett energirikt mellan mål innan träning, eller att ta med på utflykt.
Varma hälsningar Elin