Ingredienser till ca 6 medelstora kakor.

2.5 dl mandelmjöl 
0.75 dl kokosmjöl 
1 tsk bakpulver
1.5 dl sötning (jag tar kokossocker eller honung av bra kvalitet men du kan välja sötströ, björksocker eller något annat som du föredrar).
1 ägg
0.75 dl smält kokosolja
1 krm vaniljpulver
1/2 chokladkaka mörk choklad / finns sockerfri 

Att göra:
Sätt ugnen på 175 grader
Olja en plåt

Blanda oljan, ägget, sötningsmedlet du valt och vaniljpulver – vispas luftigt
Ha sedan i mjölet och bakpulvret – vispa igen

Hacka sedan chokladen och blanda hacket med smeten.
Fukta händerna lite grann med vatten, smeten är kletig och blir lättare att forma då. Forma 5-6 st kakor platta dom lite på plåten och grädda i 15 minuter, till de blivit lite gyllene. Se till att de inge bränns vid, lägg i så fall över aluminiumfolie till gräddningen är klar.
Låt svalna 

Smaklig fika