Recept för 2 personer

Du behöver

Pizzabottnen:
5 dl finriven blomkål
2 dl riven parmesan
1 ägg
1/2-1 dl grädde
2 krm kumminfrön
1 tsk fiberhusk
salt & peppar

Tomatsås:
390gr ekologiska krossade tomater
1/2-1 tsk lökpulver
2 tsk röd balsamvinäger
Salt & peppar
1 msk torkad oregano

Att göra: 
sätt ugnen på 230gr
Blanda samtliga ingredienser till bottnen i en bunke. 
Bre ut smeten på en bakplåtspappers klädd plåt.
Grädda i 12-15 min.
Under tiden bottnen gräddas låt tomatsåsen koka ihop, ju längre tid desto godare.
Ta ut pizzabottnen och bred tomatsåsen över hela. Samt toppa med valfri topping. Jag hade ca 3 dl riven vällagrad Cheddarost, skivade kastanje-champinioner, tunt skivad rödlök, blandade tomatsorter färska och till sist mycket oregano.
Hoppas du också gillar den 🙂